Messetider under coronapandemien

Side sidst opdateret: 13. juni 2021

Generelle informationer

Kirkerummet under coronapandemien

29. oktober 2020:

Beskyttelseskoncept

For at alle kan føle sig trygge, når man kommer til vores gudstjenester i Sct. Josefs Kirke, har vil lavet et beskyttelseskoncept: se mere her!

Messe i kirken og antal pladser

Foreløbig vil der kun være messe på søn- og påbudte helligdage.

Under coronapandemien kan vi kun stille et begrænset antal pladser til rådighed, som er afhængig af Kirkeministeriets retningslinjer, som regelmæssigt bliver tilpasset coronasituationen.

Messetidspunkter
med mulighed for pladsreservering:

Vejledning til at reservere plads via “Billetto”: klik her!

Vigtig information vedr. reservering:
– Husk, at der også skal reserveres plads for spædbørn!
– Med hensyn til andre vær så venlig kun at reservere plads én gang i løbet af en weekend.
– Når alle pladser er optaget i “Billetto”, tilbyder “Billetto” at skrive sig op på en venteliste. Man vil blive kontaktet, hvis der bliver ledig(e) plads(er). Skriv jer ikke på denne liste, da vi pga. de vilkår, vi har indgået med dette system, ikke kan benytte os af denne mulighed.
Send i stedet en mail til thb(at)katolsk.dk, hvis alle pladser er optaget og du mangler en plads.

Søndag d. 27. juni 2021: 13. alm. søndag (B) – Peter og Paulus, apostle
(Mulighed for pladsreservering gennem “Billetto.dk” åbner onsdag d. 23. juni kl. 0.00 og lukker for messen om lørdagen: lørdag kl. 12.00, og for messen om søndagen: lørdag kl. 19.00)
Vi gør opmærksom: Ved tilmelding gennem “Billetto.dk” giver du samtykke til at dine kontaktoplysninger bliver opbevaret i 4 uger for evt. smitteopsporing ifm. covid-19 pandemi.

Lørdag d. 26. juni kl. 16.00: Søndagsmesse: Mulighed for pladsreservering: klik her!
Søndag d. 27. juni kl. 10.00: Søndagsmesse: Mulighed for pladsreservering: klik her!

Adgang til kirken:
– Kirken åbner 15 minutter før gudstjenesten/messen begynder.
Indgang til Kirken: Kun gennem våbenhuset i skolegården (det såkaldte “nye våbenhus”). Der er for tiden desværre ingen adgang via Nørregade!

Der vil være kirketjenere, der modtager alle, der ønsker at komme for at fejre messe. Når alle pladser er optaget, må vi desværre lukke kirken.

Obs: Kirken bliver lukket, når messen begynder. Efterfølgende er det ikke længere muligt at komme ind.

Annullering af reserverede pladser:
Skulle du fortryde din reservering eller har du ikke længere behov for én eller flere pladser du har reserveret for, så send os venligst en mail. Send gerne fra den mailadresse, du har fået dine billetter fået tilsendt, eller oplys dit navn, du har angivet under reserveringen. Så kan nemlig andre få glæde af din(e) plads(er). TAK!
Kontakt venligst sognepræst Thomas Birkheuser på mail: thb(at)katolsk.dk.

Foreløbig bliver messen uden kor- og salmesang og der vil på mange måder bliver taget hensyn til at undgå smittefare med Coronavirussen. Det gælder bl.a. kommunionsuddelingen.

Hvis du ikke har adgang til Billetto, kan du bestille en plads ved at kontakte menighedsrådsforkvinde Margareth Bergman på tlf. 29 322 942 (også SMS) eller mail: omb(at)mail.dk. Du vil få en bekræftelse af din reservering.