Messetider efter genåbning

Side sidst opdateret: 5. marts 2021

Vi har fået nyt telefonnummer: 5069 1580 i stedet for 7562 5268!

Generelle informationer

29. oktober 2020:

Vi skal bære mundbind i Kirken/under gudstjenesterne!

Beskyttelseskoncept

For at alle kan føle sig trygge, når man kommer til vores gudstjenester i Sct. Josefs Kirke, har vil lavet et beskyttelseskoncept: se mere her!

Messe i kirken og antal pladser

Foreløbig vil der kun være messe på søn- og påbudte helligdage.

For øjeblikket har vi kun 24 pladser til rådighed i vores kirke, dertil kommer personale. Foreløbig synger vi ikke. Under de fleste messer vil der være orgelspil.

Messetidspunkter
med mulighed for pladsreservering:

Vejledning til at reservere plads via “Billetto”: klik her!

Vær venligst opmærksom på inden du reserverer plads via “Billetto”:
For tiden oplever vi, at der bliver reserveret plads, men at folk ikke kommer alligevel eller kun har brug for færre pladser. Det betyder med det begrænsede antal pladser, vi for tiden har til rådighed, at disse pladser går til spilde. Andre, der gerne vil reservere, oplever til gengæld, at alle pladser er optaget og bliver hjemme.
Derfor, når du bestiller plads …
a) reserver venligst kun plads når du er sikker på, at du kan komme. Hvis du bestillingstidspunktet er usikker på om du kan komme, så lad venligst være med til at reservere plads på dette tidspunkt. Så tager du nemlig ikke pladsen fra andre.
b) hvis du har bestilt plads og efterfølgende finder ud af, at du ikke har brug for alle pladser, så send hurtigst muligt en mail til sognepræsten på thb(at)katolsk.dk. Så kan pladsen/pladserne igen indgå i pladsreserveringen.
c) hvis du har reserveret plads og opdager inden du vil tage afsted til messen, at du er syg eller føler dig utilpas, så lad være med at komme: Bliv hjemme! – Og du behøver ikke at have dårlig samvittighed.

På grund af stor efterspørgsel tilbyder vi foreløbig 3 messer i weekenden: lørdag kl. 16.00, søndag kl. 9.30 og kl. 10.30. 
Obs: Kirken åbner foreløbig først 15 minutter før messen begynder!

Husk, at der også skal reserveres plads for spædbørn!

Søndag d. 7. marts 2021: 3. søndag i bods- og fastetiden (B)
(Mulighed for pladsreservering gennem “Billetto.dk” åbner onsdag d. 3. marts og lukker 1 time før messen, om søndagen dog kl. 8.00)
Vi gør opmærksom: Ved tilmelding gennem “Billetto.dk” giver du samtykke til at dine kontaktoplysninger bliver brugt til evt. smitteopsporing ifm. covid-19 pandemi.
Lørdag d. 6. marts kl. 16.00: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: optaget!
Søndag d. 7. marts kl. 9.30: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!
Søndag d. 7. marts kl. 10.30: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: foreløbig optaget!

Søndag d. 14. marts 2021: 4. søndag i bods- og fastetiden (B)
(Mulighed for pladsreservering gennem “Billetto.dk” åbner onsdag d. 10. marts og lukker 1 time før messen, om søndagen dog kl. 8.00)
Vi gør opmærksom: Ved tilmelding gennem “Billetto.dk” giver du samtykke til at dine kontaktoplysninger bliver brugt til evt. smitteopsporing ifm. covid-19 pandemi.
Lørdag d. 13. marts kl. 16.00: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!
Søndag d. 14. marts kl. 9.30: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!
Søndag d. 14. marts kl. 10.30: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!

Søndag d. 21. marts 2021: 5. søndag i bods- og fastetiden (B)
(Mulighed for pladsreservering gennem “Billetto.dk” åbner onsdag d. 17. marts og lukker 1 time før messen, om søndagen dog kl. 8.00)
Vi gør opmærksom: Ved tilmelding gennem “Billetto.dk” giver du samtykke til at dine kontaktoplysninger bliver brugt til evt. smitteopsporing ifm. covid-19 pandemi.
Lørdag d. 20. marts kl. 16.00: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!
Søndag d. 21. marts kl. 9.30: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!
Søndag d. 21. marts kl. 10.30: Søndagsmesse: Mulighed for reservering: klik her!

Kirken åbner 15 minutter før messen begynder.

Der vil være kirketjenere, der modtager alle, der ønsker at komme for at fejre messe. Når alle pladser er optaget, må vi desværre lukke kirken.

Obs: Kirken bliver lukket, når messen begynder. Efterfølgende er det ikke længere muligt at komme ind.

Indgang til Kirken: Kun gennem våbenhuset i skolegården (det såkaldte “nye våbenhus”). Der er ingen adgang via Nørregade!

Foreløbig bliver messen uden kor- og salmesang og der vil på mange måder bliver taget hensyn til at undgå smittefare med Coronavirussen. Det gælder bl.a. kommunionsuddelingen.

Hvis du har en opgave som kirketjener eller organist, skal du ikke tilmelde dig.

Af hensyn til andre vil vi gerne bede dig om at reservere kun én gang i løbet af en weekend.

Skulle du fortryde din reservering eller har du ikke længere behov for én eller flere pladser du har reserveret for, så send os venligst en mail. Send gerne fra den mailadresse, du har fået dine billetter fået tilsendt, eller oplys dit navn, du har angivet under reserveringen. Så kan nemlig andre få glæde af din(e) plads(er). TAK!
Kontakt venligst sognepræst Thomas Birkheuser på mail: thb(at)katolsk.dk.

Hvis du ikke har adgang til Billetto, kan du bestille en plads ved at kontakte menighedsrådsforkvinde Margareth Bergman på tlf. 29 322 942 (også SMS) eller mail: omb(at)mail.dk. Du vil få en bekræftelse af din reservering.